BEMUTATKOZÁS

Kontur Réka öltözéktervező iparművész vagyok, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen bőr szakán végeztem. Finom kézműves technikával készítem egyedi élményt nyújtó bőr ruháimat, táskáimat, ékszereimet és lakáskiegészítőimet. Kísérletező, újító anyagmegmunkálás, izgalmas áttört, fűzött, rojtozott felületek jellemzik kollekcióimat.

Számos magyarországi divatbemutató és kiállítás mellett Chemnitzben (2000), Reggio Calabriában (2000), és Zehdenickben (2004) vettem részt kiállításokon. A Kozma Lajos Kézműves Iparművészeti ösztöndíj keretében kiállítóként háromszor (2004, 2005, 2006) is bemutatkozhattam az Iparművészeti Múzeumban. A Magyar Divat Szövetség által rendezett Divatolimpián 2005-ben a kiegészítő kategóriában különdíjat, 2006-ban az etnikum kategóriában fődíjat nyertem. Ugyanebben az évben kollekciómat bemutatták az első magyarországi Fashion Week rendezvényen és ruháimat beválogatták a 2. Textilművészeti Triennáléra. 2007-ben részt vettem a düsseldorfi CPD nemzetközi ruhaipari kiállításon. Még ebben az évben láthatta a hazai közönség bőrruha kollekcióimat az első magyarországi Wella Fashion Show-n és öltözékeimmel szerepeltem a Zágrábban megrendezett bemutatón is. 2010-ben a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem meghívottjaként a „Budapest Corner by MOME” elnevezésű standon ismerhette meg munkáimat a bécsi Blickfang nemzetközi design vásár közönsége.

Kontur Fashion néven 2010-ben indítottam el saját márkámat. A termékeket a Prizma Designer Store lehet megvásárolni (1024 Budapest, Kis Rókus utca 1. Nyitva: H-P: 11-19, Szombat: 11-17)

Előzetes bejelentkezés alapján lehetőség van személyes konzultációra, egyedi megrendelésekre is a KONTUR FASHION Showroom és Műhelyben (Budapest II. ker. Kuruclesi út 44.). A sokéves tervezői tapasztalatom segítségével megálmodhatja egyedi bőr táska és ékszer kollekcióját.

A Kontur Fashion termékek megvásárolhatók még a minden hónapban megrendezésre kerülő WAMP-on (The Hungarian Design Fair).

1

KONTUR FASHION KOLLEKCIÓ

A szezonális kollekcióból a saját méretére rendelheti meg a terméket.

2

EGYEDI MEGRENDELÉS

A Kontur Fashion showroomba való előzetes bejelentkezés alapján lehetősége nyílik egyedi megrendelésre is.

TERMÉKEK