VÁSÁRLÁSI TÁJÉKOZTATÓ

A webshopból kiválasztott termék megrendelésre készül, melyet postázunk vagy nyitvatartási időben átvehető a PRIZMA DESIGNER STORE-ban 1024 Budapest, Margit krt. 73. (bejárat a Kis Rókus utcából)

FIZETÉSI MÓDOK

1. Banki átutalásos fizetés (előre utalás)

Vevő a rendelését követően internet bankján keresztül vagy a számlavezető bankjánál helyben átutalja a rendelt termék(ek) árát + a fentiekben megjelölt átalányszállítási díjat az Eladó (Kontur Krisztina Réka) OTP Banknál vezetett bankszámlaszámára: 11773085-11170774-00000000

Egy rendelés akkor számít kifizetettnek, amikor a rendelés ellenértéke beérkezett a számlára.

Amennyiben Vevő ezt a fizetési módot választja, úgy a rendelés leadásától számított 3 munkanapon belül van lehetősége a tranzakció lebonyolítására, ellenkező esetben a 9. munkanapon a rendelés lemondottnak minősül és törlésre kerül.

 2. Készpénzzel a helyszínen

Készpénzes fizetésre minden személyes átvételt választó Vevőnek van módja az átvételkor, nyitvatartási időben a PRIZMA DESIGNER STORE-ban (1024 Budapest, Margit krt. 73. bejárat a Kis Rókus utcából).

A személyes átvétel teljesen díjmentes, semmilyen csomagolási vagy egyéb kezelési költséget nem számítunk fel.

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK

A csomagfeladás tartalmazza a csomagolást és a szállítás költségét. 

A csomagfeladás költsége belföldön 1.900 Ft.

Személyes átvétel nyitvatartási időben, díjmentesen:

PRIZMA DESIGNER STORE (1024 Budapest, Margit krt. 73. bejárat a Kis Rókus utcából)

Nyitvatartás: H-P: 11-19, SZo: 11-15, V: zárva

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (továbbiakban: Avtv.) 30. § paragrafusának megfelelően ügyfélkapcsolat címén kezeljük adatait.

TERMÉK VISSZAKÜLDÉSE

Kérjük, ha bármilyen okból elégedetlen a vásárolt termékkel, vegye fel velünk a kapcsolatot.

konturreka@t-online.hu

A termék átvételétől számítva 14 munkanap áll Vevő rendelkezésére, hogy visszaküldje azt a terméket, amely nem felelt meg elvárásainak. Ehhez a visszavonási joghoz Vevőnek feltétel nélküli joga van, kivéve a szállítási költséget, mely Vevőt terheli. A csomagot a saját költségére küldheti vissza a számla kíséretében. Kérjük, hogy a terméket ajánlottan adja fel, arra az esetre, ha terméke elveszik, károsodik, vagy megrongálódik. Vevőnek lehetősége van a terméket személyesen is elhozni hozzánk a PRIZMA DESIGNER STORE-ba (1024 Budapest, Margit krt. 73. bejárat a Kis Rókus utcából), természetesen ebben az esetben nem terheli semmilyen költség. A visszaküldés költsége minden más esetben a Vevőt terheli.  A visszafizetés banki átutalással történik. Amennyiben a rendelést nem banki utalással fizette, a Vevő banki adatai szükségesek a visszatérítéshez.

Kontur Réka egyéni vállalkozó

Adószám: 76394984-1-41

Nyilvántartási szám: 55176154

konturreka@t-online.hu

+36 20 992 66 54